Skupinové lekce

Lekce jsou určené pro všechny zájemce o cvičení, jsou vypsány v rezervačním systému a je nutno si místo na lekci předem rezervovat.

Ceny lekcí najdete v ceníku níže.

Powerjóga

Lekce je charakteristická dynamickým plynutím pozic na vlně dechu. Powerjóga buduje sílu i flexibilitu těla, rozvíjí fyzickou kondici a harmonizuje tělo i mysl. Lekce rozvíjí pozdrav slunci sekvencí bojovníků, součástí jsou ale také pozice na zemi a závěrečná relaxace. Je vhodná pro klienty, kteří již mají zvládnutou techniku jógových pozic.

Zdravá záda

Na lekci kombinujeme jógové pozice s dalšími cvičebními metodami tak, abychom odstranili bolesti zad a kloubů. Zaměřujeme se na správné držení těla a dechová cvičení a cviky pro stabilizaci páteře a pánve. Pracujeme na pohyblivosti a pružnosti těla. Cvičení je vhodné pro všechny a může sloužit jako prevence bolesti zad, kloubů a hrudníku.

Jóga zdravě

Lekce jógy zdravě se zaměřuje na odstranění bolesti těla způsobené špatným držením těla. Důraz je kladen na plynulost pohybu a správnou techniku pozic a dýchání. V lekce využíváme metodu Jóga Clinic Method a principy jógové terapie a funkčního pohybu.

Pilates Clinic

Lekce PILATES CLINIC METHOD spojují principy Pilates metody, DNS a Spiraldynamic. Zaměřují se na posílení středu těla a uvolnění namáhaných partií. Využíváme pilates pomůcky, které zlepšují zapojení požadovaných svalových skupin a zintenzivní cviky.  Lekce jsou vhodné jako post rehabilitační a kompenzační cvičení při sportu, bolestech zad nebo špatném držení těla.

Individuální lekce

Využij osobního přístupu a díky cvičení na míru dosáhneš lepších výsledků a rychleji. Zaměření může být různé:

  • Řešení diastázy, bolestí zad, hlavy, krční páteře a jiné.
  • Cvičení po ukončení rehabilitační péče.
  • Zlepšení techniky cviků, držení těla, výkonnosti při sportu.
  • Kondiční zdravotní trénink – pilates – jóga – zdravotní cvičení.

Ceny lekcí najdete v ceníku níže.

Kurzy

Pokud se chcete udržet ve formě nebo dosáhnout výsledků, je důležité cvičit pravidelně. Kurzy vám s tím pomohou – zajistí pravidelné cvičení, výhodou je stálá skupina lidí, se kterou budete cvičit a lekce, které vás budou postupně posouvat vpřed.

Spirální stabilizace

Kurz spojuje spirální stabilizaci a zdravotní cvičení. Při lekcích se používají elastická lana, která pomáhají posilovat a protahovat svaly. Důraz je kladen na správné držení těla a techniku cvičení. Cílem je zlepšit pohyblivost páteře a předcházet bolestem zad. Kurz je určen pro maximálně 9 osob.

Pánevní dno

Kurz je ideální pro ženy po porodu a pro ty, kdo mají problémy s inkontinencí, diastázou, bolestmi zad, vypouklým břichem nebo jinými problémy v oblasti pánve. Naučíte se, jak aktivovat a uvolňovat svaly pánevního dna, posílíte střed těla a zlepšíte pohyblivost páteře. Cvičení je jemné a mírné a vyžaduje trpělivost. Součástí kurzu jsou také domácí úkoly, které vám pomohou dosáhnout výsledků díky každodenní pravidelnosti. Kurz je pro maximálně 9 osob.

Zdravá záda

Kurz je vhodný pro všechny, kdo má sedavé zaměstnání, bolesti zad či chce těmto bolestem předcházet. Naučíme se správné držení těla a využijeme různé metody cvičení (Pilates CLINIC METHOD, Jóga CLINIC METHOD, DNS, Spiraldynamic) k aktivaci a posílení středu těla, k posílení ochablých svalů a k protažení zkrácených svalů zad a pánevní oblasti.

Jóga zdravě

V kurzu se naučíte, jak správně nastavit jógové pozice, aby podpořily fungování našeho těla. Posílíme střed těla, zlepšíme pohyblivost kloubů a pružnost svalů. Naučíte se, jak pracovat s dechem a zklidnit svou mysl. Používáme přístupy z jógy CLINIC, jógové terapie a funkčního pohybu, které vám pomohou lépe se cítit a zlepšit vaše zdraví.

Pilates Clinic

V kurzu se naučíme cviky, které jsou základem cvičení pilates (prepilates a pilates matwork). Zaměříme se na správné provedení cviků. Budeme posilovat střed těla, protahovat přetížené svaly a posilovat slabé části, aby vaše tělo fungovalo lépe. Pilates je skvělý pro všechny, kdo mají problémy se špatným držením těla, bolesti nebo přetížením ze sportu, a také jako prevence bolestí zad.

Pilates stroje

Cvičení na pilates strojích přináší rychlejší a efektivnější výsledky. Proč? Stroje umožňují přesné posilování a protahování svalů a svalových řetězců, podporují správné držení těla (zvyšují stabilizační funkci svalů i fascií) a jsou proto pro tělo šetrnější.

Pro individuální lekce využíváme reformer, spirng board, wunda chair, ped&pull a spine corrector.

Ceník lekcí

Ceník je platný od 1. 12. 2023

Skupinové lekce

  • lekce (60 min) ….. 180 Kč
  • permanentka 5 lekcí (60 min) ….. 800 Kč
  • permanentka 10 lekcí (60 min) ….. 1.550 Kč
  • zvýhodněná lekce – student (60 min) ….. 130 Kč

∗ Platnost permanentky je 6 měsíců od zakoupení, permanentka je nepřenosná na druhou osobu.

Individuální lekce

jóga, pilates (matwork, stroje), zdravotní cvičení, kondiční tréninky

  • diagnostika pohybového aparátu ….. 850 Kč (úvodní lekce pro zhodnocení pohybového aparátu, 60 min)
  • 1 lekce (60 min)….. 850 Kč
  • permanentka 5 lekcí (60 min) ….. 3.750 Kč (tj. 750 Kč/lekci)

∗ Platnost permanentky je 10 týdnů od zakoupení, permanentka není přenosná  na druhou osobu.

Semi-individuální lekce

  • lekce (60 min) / 2 osoby ….. 880 Kč
  • lekce (60 min) / 3 osoby ….. 930 Kč
  • lekce (60 min) / uzavřená skupinka 4 a více osob ….. od 960 Kč (dle osobní domluvy)

Možnost pronájmu studia – více informací na tel. (+420) 737 514 923

∗ Nedisponujeme platebním terminálem. Platby jsou možné pouze v hotovosti nebo po domluvě převodem na účet.

Jste připraveni začít?

Pokud máte jakékoliv dotazy, chcete zjistit víc o tom co nabízím, nebo se poradit jakou lekci zvolit, ozvěte se mi, poradím vám, vše vysvětlím a můžeme společně vyrazit na cestu za vaším zdravějším JÁ.